Bouwkundig tekenbureau S-Tek B.V.

0318 628 564
Menu

Digitaliseren oude(re) bouwtekeningen

digitaliseren van bouwkundige tekeningenWanneer u oude(re) tekeningen wil laten vernieuwen of digitaal wenst te hebben dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Hierbij geeft het geen belemmering als de tekeningen enkel op papier aanwezig is en er geen digitale versies van beschikbaar zijn. Wij kunnen de tekeningen voor diverse doeleinden voor u digitaliseren, corrigeren en eventueel opwerken tot een gewenst niveau.

Combineren van meerdere tekeningen

Het komt dikwijls voor dat er in meerdere delen van het gebouw verbouwingen zijn geweest. Maar dat deze (nog) niet op de tekening van het gebouw zijn verwerkt. Wanneer alle wijzingen aan het bouwwerk op (bouw)tekeningen zijn vastgelegd dan kunnen wij met een basistekening nemen. Vanuit deze basistekening verwerken wij de wijzigingen in het gebouw, zodat het eindproduct de huidige situatie op een correcte wijze weergeeft.

Wijzigingen die niet in kaart zijn gebracht

Wanneer de wijzigingen in een gebouw niet op tekening zijn gezet kunnen wij ook de ontstaande situatie inmeten. We zijn in staat om de (bouwkundige) wijzigingen tijdens de digitalisatie door te voeren. Zo kunnen we een correcte bouwkundige weergave van de huidige situatie van het gebouw op tekening zetten. Dus ook wanneer (delen van de) tekeningen ontbreken.

Het resultaat

Wij kunnen uw tekeningen verwerken, met als einddoel een tekening aan te leveren in PDF formaat en indien gewenst een DWG bestand. Een DWG bestand biedt de mogelijkheid om de tekeningen ook aan eventueel andere betrokken (aan bouw gerelateerde) partijen te verstrekken. Zodat, bij bijvoorbeeld een verbouwing van een gebouw of terrein, elke partij over dezelfde onderlegger beschikt en de tekeningen op elkaar afgestemd kunnen worden.

S-Tek B.V.

Bouwkundig tekenbureau,
Voor ontwerp en tekenwerk
Bezoekadres:
Amsterdamseweg 34a
6712GJ Ede [gld.]

Postbus: 8029
6710 AA Ede [gld.]

Tel: 0318 - 628004
Fax: 0318 - 628564
E-Mail: info@s-tek.nl