Bouwkundig tekenbureau S-Tek B.V.

0318 628 564
Menu

Bestek

Het bestek is omvat een gedetailleerde beschrijving van alle toe te passen materialen van het bouwwerk en de voorwaarden waaraan de aannemer voor het realiseren van het bouwwerk moet voldoen.

bestekHet eerste deel van het bestek is een algemeen deel met de algemene omschrijving, algemene projectgegevens, bepalingen over werkzaamheden van derden, regelingen over de aanbesteding en inschrijving. Vervolgens wordt aangegeven welke voorwaarden en voorschriften van toepassing zijn zoals bepalingen omtrent verzekeringen, bepalingen over verrekeningen van wijzigingen en meer- en minderwerk, bepalingen over tekeningen en berekeningen en regelingen omtrent de arbeidsomstandigheden. Ook bouwplaatsvoorzieningen komen aan de orde.

s-tek kleur en materialenstaatVervolgens wordt in het tweede deel het werk in onderdelen beschreven: de toe te passen materialen met hun specificaties en kwaliteitseisen.
Bestekken schrijven is voor ons altijd ‘maatwerk’, Een bestek wordt dus altijd opgesteld in nauw overleg met u en rekening houdend met uw wensen en eisen.

Bij het bestek behoren ruimtestaten met hun afwerkingen, materiaal / kleurstaten en bestektekeningen.

S-Tek B.V.

Bouwkundig tekenbureau,
Voor ontwerp en tekenwerk
Bezoekadres:
Amsterdamseweg 34a
6712GJ Ede [gld.]

Postbus: 8029
6710 AA Ede [gld.]

Tel: 0318 - 628004
Fax: 0318 - 628564
E-Mail: info@s-tek.nl